Greutate | 1 kg |
---|---|
Producator | |
Tara | |
Soi | |
Culoare | |
Clasificare | |
Capacitate | |
Alcool |
Strugurii folosiți pentru realizarea vinului Le Prieure – Cinsault, Syrah, Mourvèdre și Cabernet Sauvignon, sunt recoltați manual, desciorchinați și transferați în tancuri pentru fermentația alcoolică. Cinsault este ținut în tanc pentru scurt timp, pentru a-i menține prospețimea, Syrah și Mourvèdre sunt ținuți mai mult timp pentru a extrage aroma și condimentele, iar Cabernet Sauvignon stă în contact îndelungat cu pielițele pentru a-și exprima corpolența și eleganța. Soiurile de struguri sunt maturate separat în cuve timp de 12 până la 14 luni înainte de a fi amestecate și îmbuteliate.
Acest vin este memorabil datorită culorii roșu-rubiniu intensă, aromei de condimente și lemn dulce. Taninii fini și supli se topesc, dând persistență gustativă.
45,00 lei
48,00 lei 44,00 lei
95,00 lei
70,00 lei
53,00 lei
57,00 lei 53,00 lei
95,00 lei
70,00 lei
157,00 lei
87,00 lei
60,00 lei
97,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!