Plata & Livrare

Modalitati de plata:

Numerar – plata se face in lei, integral, la livrarea produsului prin curierat. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
Ordin de plata – procesarea comenzii se va efectua dupa primirea confirmarii de plata. Ulterior veti fi contactat telefonic pentru livrarea produselor.
Factura fiscala o veti primi impreuna cu coletul.

Livrarea produselor:

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 LEI in Bucuresti si Ilfov. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 LEI, taxa de livrare este de 15 LEI in Bucuresti.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 400 LEI in tara. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 400 LEI, taxa de livrare este de 25 LEI in tara.

Pentru localitati in afara retelei de curierat, livrarea se face contra unei taxe suplimentare de 25 LEI.
Livrarea se face prin FAN COURIER, URGENT CARGUS, SAMEDAY COURIER sau curieri proprii in Bucuresti.
Livrarile se fac incepand cu urmatorea zi lucratoare, in oridinea primirii acestora.
Clientul are posibilitatea sa ridice personal produsele, fara a implica alte costuri, de la urmatoarea adresa: Prosper Plaza, Str. Mihail Sebastian 130, sector 5. Clientul are obligatia de a stabili telefonic ora la care doreste sa ridice produsele.
Produsele se afla in amabalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Va multumim,

Echipa BeiCuStil.ro!