MAGAZIN ONLINE DE VINURI PREMIUM SI BAUTURI ALCOOLICE FINE!
09:00 - 20:00

Plata & Livrare

Modalitati de plata:

Numerar– plata se face in lei, integral, la livrarea produsului prin curierat. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Ordin de plata– procesarea comenzii se va efectua dupa primirea confirmarii de plata. Ulterior veti fi contactat telefonic pentru livrarea produselor. Factura fiscala o veti primi impreuna cu coletul sau prin email la adresa indicata in comanda.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Livrarea produselor:

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 LEI in Bucuresti si Ilfov. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 250 LEI, taxa de livrare este de 15 LEI in Bucuresti.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 LEI in tara. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 LEI, taxa de livrare este de 25 LEI in tara.

Livrarea se face prin FAN COURIER, SAMEDAY COURIER sau curieri proprii in Bucuresti. Livrarile se fac incepand cu urmatorea zi lucratoare, in oridinea primirii acestora. Clientul are posibilitatea sa ridice personal produsele, fara a implica alte costuri, de la urmatoarea adresa: Zona Piata Domenii, sector 1, Bucuresti.Clientul are obligatia de a stabili telefonic ora la care doreste sa ridice produsele. Produsele se afla in amabalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Va multumim,

Echipa BeiCuStil.ro!

NEWSLETTER

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!