MAGAZIN ONLINE DE VINURI PREMIUM SI BAUTURI ALCOOLICE FINE!
09:00 - 20:00

Compania care administreaza site-ul www.BeiCuStil.ro este SC RRM Creative Place SRL, numita in continuare Vanzator, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /7849 /2016 si avand CUI: 36166749.

Vanzatorul se obliga ca datele personale ale Cumparatorului sa nu fie difuzate catre terti. Cumparatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de vanzator si de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe BeiCuStil.ro, informarea utilizatorilor / clientilor privind evolutia si starea comenzilor, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

In conditiile Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si la cererea scrisa a Cumparatorului, datata si semnata, expediata pe adresa Vanzatorului, acesta se obliga:

– sa confirme solicitantului, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele sale personale.

– sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga datele a caror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in mod gratuit;

– sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 ;

Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vanzator. Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Vanzator oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Vanzator de la acest client.

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Livrarea produselor se face la nivel national pe teritoriul Romaniei. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin confirmare online, prin email sau prin confirmare telefonica. Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre client, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator care includ: incendii, inundatii, greve, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora. Inainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de catre curier. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care, daca coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Vanzatorului, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul nostru sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja acoperita de acest document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiul Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

NEWSLETTER

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!