Tara | |
---|---|
Producator | |
Soiul de struguri | |
Nivel de zahar | |
Culoare | |
Alcool | |
Capacitate | |
An |
Chateau Ksara – Vallée De La Bekaa, Le Prieuré
45,00 lei
Strugurii folosiți pentru realizarea vinului Le Prieure – Cinsault, Syrah, Mourvèdre și Cabernet Sauvignon, sunt recoltați manual, desciorchinați și transferați în tancuri pentru fermentația alcoolică. Cinsault este ținut în tanc pentru scurt timp, pentru a-i menține prospețimea, Syrah și Mourvèdre sunt ținuți mai mult timp pentru a extrage aroma și condimentele, iar Cabernet Sauvignon stă în contact îndelungat cu pielițele pentru a-și exprima corpolența și eleganța. Soiurile de struguri sunt maturate separat în cuve timp de 12 până la 14 luni înainte de a fi amestecate și îmbuteliate.
Acest vin este memorabil datorită culorii roșu-rubiniu intensă, aromei de condimente și lemn dulce. Taninii fini și supli se topesc, dând persistență gustativă.