Crama SERVE o puteti gasi in Ceptura, Dealu Mare.  Serve – Societatea Euro-Romana de Vinuri de Exceptie este fondata de contele Guy Tyrel de Poix si sotia sa Mihaela Tyrel de Poix. Aceasta crama are o istorie de peste 500 de ani . In anul 1994 a fost fondat Serve si de atunci s-a bucurat de un succes rasunator.

In prezent Crama SERVE detine 116 de hectare de vie iar intreaga investitie depaseste 2.5 milioane de euro.  Este primul producator care a iesit pe piata cu vin rose vinificat in sec si a infiintat Clubul Cavalerilor. Tot aceasta crama a iesit pentru prima data pe piata cu vinul Cuvee in anul 1999 si cu primul Chardonnay din Dealu Mare in 2006.

Soiurile cultivate de crama SERVE sunt Sauvignon Blanc , Riesling Italian, Riesling de Rin, Chardonnay, Feteasca Alba, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra.

Riesling Italian ofera vinuri superioare seci, demiseci sau licoroase naturale. Mai poate fi folosit si ca spumant sau distilat invechit din vin.

Chardonnay este un vin aristocrat cu o puternica vibratie franceza.  Este cel mai cunoscut vin alb si il poti cosuma atat proaspat cat si invechit. Chardonnay este vinul care o sa iti incante papilele gustative mai ales atunci cand consumi fructe de mare, homar, peste, porumbel, pui, curcan, blue cheese, porc sau cheddar.

Merlot este cel mai apreciat soi pentru vinurile rosii. Vinul obtinut are o culoare intensa , un continut scazut de zaharuri dar si un potential alcoolic ridicat. Acest vin este de cele mai multe ori asociat cu aroma de prune dar si cu note de ciocolata, este foarte usor de consumat mai ales atunci cand este combinat cu peste sau carne de porc.

-17%
165,00 lei 137,00 lei
-17%

Vinuri de vara

SERVE – Cuvee Sissi

71,00 lei 59,00 lei
-18%
-26%
-23%
-17%