Domeniul Vlădoi este o cramă situată în localitatea Siminoc, la 20 de kilometri de Constanța, pe colinele Murfatlarului. Istoria sa începe în anul 1924, atunci când bunicul Nicolae Vlădoi a întemeiat așezarea Siminoc. Aici el a plantat soiuri de vită de vie hibride aduse de el din zona Drăgășanilor. Bineînțeles, așa cum s-a întâmplat cu marea majoritatea a viilor, în perioada comunistă acestea au fost confiscate de stat.

După Revoluție, familia Vlădoi și-a primit dreptul înapoi și a redobândit via ce li se cuvenea de drept, ce se întindea pe 19 hectare de teren. Începând cu anul 2005, pe Domeniul Vlădoi familia decide să facă reconversie, înlocuind butașii deja vlăguiți cu soiuri ce au o capacitate mai mare de acumulare a aromelor și a zaharurilor. În 2009, crama primește o față nouă, modernă, beneficiind de utilaje de ultimă generație ce vor duce la obținerea unui vin premium cunoscut publicului larg sub brandul “Familia Vlădoi”.

Soiurile cultivate pe meleagurile acestei crame sunt Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Muscat Ottonel, Tămâioasă Românească, Fetească Regală, Riesling Italian, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot și Fetească Neagră.

Domeniul Vlădoi are o capacitate de procesare în cramă de 200 de tone și o capacitate de stocare de 80.000 de litri în cisternele de inox. Strugurii sunt culeși manual, astfel îndepărtându-se boabele neconforme încă din această etapă. Ulterior, aceștia sunt transportați în lădițe de mici dimensiuni în cramă, unde pe bandă se va face a doua sortare.

Printre cele mai cunoscute game de vinuri din Familia Vlădoi se regăsesc gama Brizza, Anca-Maria, Pivnița Basarabilor sau Ravak.