Davino – Iacob Rose
Se produce in anii favorabili prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon. Strugurii sunt desciorchinati iar boabele sunt zdrobite usor. Pentru fermentare sunt folosite musturi obtinute atat prin metoda > de separatie gravitationala, cat si musturi separate prin presare pneumatica. Maceratia peliculara este facuta la 12-13 ̊C, timp de 3-4 ore, decantare la 5 ̊C timp de 24 ore. Fermentare in vase de inox de 100 Hl, la temperatura controlata 15 ̊C timp de 12 pana la 15 zile. Maturare pe depozit fin de drojdii.
56,00 lei

36,00 lei

104,00 lei

36,00 lei

52,00 lei

33,00 lei

359,00 lei

239,00 lei

36,00 lei

69,00 lei

44,00 lei

38,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!