| Greutate | 1 kg |
|---|---|
| Producator | |
| Tara | |
| Regiune | |
| Soi | |
| Culoare | |
| Clasificare | |
| Capacitate | |
| Alcool |
Davino – Faurar Rosu de Ceptura
Soiurile sunt vinificate separat după o tehnologie clasica de fermentare pe bostina, în vase de inox de 150 Hl la 24-26°C, timp de 19 zile la Merlot, 21 zile la Cabernet si 14 zile Feteasca Neagra. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. 30% din vin este maturat exclusiv în vase de inox, iar 70% este maturat timp de 8 luni în barique de stejar romanesc la al doilea ciclu de utilizare.
36,00 lei

153,00 lei

36,00 lei

63,00 lei

98,00 lei

48,00 lei

36,00 lei

35,00 lei

80,00 lei

31,00 lei

48,00 lei

103,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!