Greutate | 1 kg |
---|---|
Producator | |
Tara | |
Regiune | |
Soi | |
Culoare | |
Clasificare | |
Capacitate | |
Alcool |
Davino – Faurar Alb de Ceptura
Vinificatie varietala, parcelara, obiectivul avut in vedere fiind exprimarea tipicitatii de soi si obtinerea unor vinuri proaspete si fructuoase. Tehnologie menajata de prelucrare, plecand de la strugure si pana la vinul imbuteliat. Presarea lejera, cu tehnologie pneumatica la max. 1 bar, urmata de deburbarestabulatie la frig de 24 ore. Fermentatia alcoolica in vase de inox de 100 hl termostatate la 10-12°C, cu drojdii selectionate pentru fiecare soi in parte. Maturat in vase de inox.
36,00 lei
36,00 lei
104,00 lei
69,00 lei
53,00 lei
101,00 lei
56,00 lei
69,00 lei
29,00 lei
54,00 lei
45,00 lei
49,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!