Crama Bauer – Merlot
Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate . După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.
85,00 lei
129,00 lei
54,00 lei
60,00 lei
77,00 lei
57,00 lei
95,00 lei
114,00 lei
54,00 lei
62,00 lei
86,00 lei
97,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!