Greutate | 1 kg |
---|---|
Producator | |
Tara | |
Soi | |
Culoare | |
Clasificare | |
Capacitate | |
Alcool |
Strugurii folosiți pentru realizarea vinului Le Prieure – Cinsault, Syrah, Mourvèdre și Cabernet Sauvignon, sunt recoltați manual, desciorchinați și transferați în tancuri pentru fermentația alcoolică. Cinsault este ținut în tanc pentru scurt timp, pentru a-i menține prospețimea, Syrah și Mourvèdre sunt ținuți mai mult timp pentru a extrage aroma și condimentele, iar Cabernet Sauvignon stă în contact îndelungat cu pielițele pentru a-și exprima corpolența și eleganța. Soiurile de struguri sunt maturate separat în cuve timp de 12 până la 14 luni înainte de a fi amestecate și îmbuteliate.
Acest vin este memorabil datorită culorii roșu-rubiniu intensă, aromei de condimente și lemn dulce. Taninii fini și supli se topesc, dând persistență gustativă.
45,00 lei
55,00 lei
121,00 lei
56,00 lei
120,00 lei
103,00 lei
178,00 lei
98,00 lei
187,00 lei
53,00 lei
67,00 lei
103,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!