| Greutate | 1 kg |
|---|---|
| Producator | |
| Tara | |
| Soi | |
| Culoare | |
| Clasificare | |
| Capacitate | |
| Alcool |
Strugurii folosiți pentru realizarea vinului Le Prieure – Cinsault, Syrah, Mourvèdre și Cabernet Sauvignon, sunt recoltați manual, desciorchinați și transferați în tancuri pentru fermentația alcoolică. Cinsault este ținut în tanc pentru scurt timp, pentru a-i menține prospețimea, Syrah și Mourvèdre sunt ținuți mai mult timp pentru a extrage aroma și condimentele, iar Cabernet Sauvignon stă în contact îndelungat cu pielițele pentru a-și exprima corpolența și eleganța. Soiurile de struguri sunt maturate separat în cuve timp de 12 până la 14 luni înainte de a fi amestecate și îmbuteliate.
Acest vin este memorabil datorită culorii roșu-rubiniu intensă, aromei de condimente și lemn dulce. Taninii fini și supli se topesc, dând persistență gustativă.
45,00 lei

55,00 lei

45,00 lei

187,00 lei

53,00 lei

56,00 lei

95,00 lei

55,00 lei

53,00 lei

31,00 lei

98,00 lei

48,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!