Crama Avincis este localizată în Podgoria Drăgășani, podgorie situată pe malul drept al Oltului. Aici vinurile albe au întotdeauna o aciditate bună, fiind în același timp fine și răcoroase. Nici vinurile roșii nu sunt mai prejos, aceste bucurându-se de o apreciere deosebită la nivel național și internațional.

Via cramei Avincis măsoară în momentul de față 40 de hectare plantate, cu o expunere la soare excepțională, pe parcursul  întregii zile. Ca și productivitate, crama Avincis realizează între 35 și 45 de hectolitri la hectar, în funcție de fiecare parcelă în parte. Culesul se face manual, în lădițe de mici dimensiuni, ulterior acestea fiind duse în cramă unde se efectuează prelucrarea automată a strugurilor.

Ca și dotări, crama are un sistem performant de răcire a strugurilor culeși, presă pneumatică pentru zdrobirea blândă a strugurilor, vinificare la temperaturi controlate și o climatizare ce permite o învechire optimă a vinurilor. Pentru baricarea vinurilor, crama folosește butoaie produse în Franța.

Printre soiurile de struguri cultivate de către Crama Avincis regăsim Sauvignon Blanc, Crâmpoșie, Fetească Regală, Pinot Gris, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir sau Negru de Drăgășani.

Cu toții cunoaștem vestita gamă Domnul de Rouă, Cuvee-ul Grandiflora, Cuvee-ul Andrei sau spumantul nefiltrat, vinuri premiate de-a lungul timpului național și internațional la vestite concursuri de profil. Noi le-am adus în portofoliul nostru întreaga colecție, pentru a vă încânta în totalitate papilele gustative. Vă așteptăm să vă comandați vinul preferat de la Crama Avincis și să ne povestiți experiența pe care ați avut-o cu acesta. Spor la cumpărături!

-15%
-13%
Stoc epuizat
60,00 lei 52,00 lei