Domeniile Panciu se găsesc în localitatea Tifesti din nordul județului Vrancea. Solul pe care este plantată vita de vie este baticalcaric luto-argilos. Acesta este dezvoltat pe depozite loessoide mijlociu fine în care umiditatea este foarte echilibrată și unde temperaturile sunt moderate. Acest sol este scăldat de apele Putnei la vest și ale Susitei la est.

De-a lungul timpului, în Domeniile Paciu au avut vii: domnitorul Gheorghe Ducă, Mihai Racoviță, Alexandru Moruzi, familia prințului Sturza sau cronicarul Miron Costin.

Podgoria Panciu devine în anul 1969 locul în care s-a realizat primul spumant clasic “ de Panciu” care devine rapid un brand cunoscut în toată România. Din anul 2009 Domeniile Panciu au peste 120 de hectare de vită de vie și oferă în continuare produse naturale care se fac remarcate prin gustul intens și eleganta de care dau dovadă.

Soiurile de struguri: Babească Neagră, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Fetească Albă, Șarbă, Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay,Aligote.

Cuvee Prestige este un vin spumant alb care da dovadă de rafinament. Culoarea galben pai dar și aromele de coacaze evoluează în arome de fructe uscate și de miere. Acest vin da dovadă de perfecțiune încă de la prima gustare. Orice cunoscător va simți gustul de smochine și de caise uscate. Cuvee Prestige este un vin care se poate asocia cu specialități din crab, somon afumat, caviar de sturioni, crevete de apă dulce sau foie gras.  Temperatura la care este recomandat să îl serviti este cuprinsă între 5 și 7 grade Celsius.

În anul 2017 Casa Panciu se redenumeste ca “ Domeniile Panciu – Podgorie Domnească” deoarece s-a dorit evidențierea implicării în istoria vinului.