| Greutate | 1 kg |
|---|---|
| Producator | |
| Tara | |
| Regiune | |
| Capacitate | |
| Alcool |
Louis Roederer Rosé se distinge printr-o tehnică de producție cu totul specială, perfecționată de-a lungul anilor: metoda saignée, în care mustul de Chardonnay este infuzat direct în maceratul de Pinot Noir, permițând celor două soiuri să fuzioneze natural încă din fermentație. O parte semnificativă din vinificare, minimum 20%, are loc în butoaie de stejar, ceea ce contribuie la profunzimea și complexitatea aromei. Fermentația malolactică este redusă sau chiar absentă, în funcție de specificul fiecărui an, iar maturarea pe drojdie se face timp de cel puțin 4 ani în sticlă, în pivnițele casei Louis Roederer. După degorjare, șampania este lăsată să se odihnească alte 6 luni, timp în care ajunge la echilibrul perfect între prospețime, eleganță și maturitate.
329,00 lei

56,00 lei

119,00 lei

71,00 lei

372,00 lei

105,00 lei

56,00 lei

67,00 lei

44,75 lei

90,75 lei

33,00 lei

37,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!