| Greutate | 1 kg |
|---|---|
| Producator | |
| Tara | |
| Regiune | |
| Capacitate | |
| Alcool |
Louis Roederer Rosé se distinge printr-o tehnică de producție cu totul specială, perfecționată de-a lungul anilor: metoda saignée, în care mustul de Chardonnay este infuzat direct în maceratul de Pinot Noir, permițând celor două soiuri să fuzioneze natural încă din fermentație. O parte semnificativă din vinificare, minimum 20%, are loc în butoaie de stejar, ceea ce contribuie la profunzimea și complexitatea aromei. Fermentația malolactică este redusă sau chiar absentă, în funcție de specificul fiecărui an, iar maturarea pe drojdie se face timp de cel puțin 4 ani în sticlă, în pivnițele casei Louis Roederer. După degorjare, șampania este lăsată să se odihnească alte 6 luni, timp în care ajunge la echilibrul perfect între prospețime, eleganță și maturitate.
329,00 lei

71,00 lei

44,75 lei

90,75 lei

108,00 lei

42,00 lei

40,00 lei

123,00 lei

37,00 lei

108,00 lei

105,00 lei

58,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!