Romurile La Cruz sunt maturate în butoaie de stejar alese de maestrul distilator. Fiecare butoi este diferit și este ales pentru caracteristicile oferite fiecărei etichete. Maestrul alege romuri maturate pe care le amestecă cu romuri proaspete pentru cele mai sofisticate blend-uri, cu arome echilibrate de fructe și condimente. Această expresie are la bază sucul din trestie de zahăr, distilat în instalații de tip coloană. Romul proaspăt este maturat natural timp de 12 ani în butoaie de 220 de litri, din stejar, folosite anterior la producția de bourbon, ce oferă arome corpolente și savoare.
266,00 lei
240,00 lei
590,00 lei
533,00 lei
700,00 lei
134,00 lei
240,00 lei
259,00 lei
3.900,00 lei
685,00 lei
700,00 lei
459,00 lei
„BeiCuStil” este marca inregistrata la OSIM (Certificat de inregistrare a marcii nr.201575/18/10/2024).
Powered by Graffish
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!