Greutate | 1 kg |
---|---|
Producator | |
Tara | |
Regiune | |
Soi | |
Culoare | |
Clasificare | |
Capacitate | |
Alcool |
Davino – Faurar Rosu de Ceptura
Soiurile sunt vinificate separat după o tehnologie clasica de fermentare pe bostina, în vase de inox de 150 Hl la 24-26°C, timp de 19 zile la Merlot, 21 zile la Cabernet si 14 zile Feteasca Neagra. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. 30% din vin este maturat exclusiv în vase de inox, iar 70% este maturat timp de 8 luni în barique de stejar romanesc la al doilea ciclu de utilizare.
36,00 lei
80,00 lei
98,00 lei
48,00 lei
36,00 lei
56,00 lei
98,00 lei
178,00 lei
153,00 lei
69,00 lei
56,00 lei
103,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!