| Greutate | 1 kg |
|---|---|
| Producator | |
| Tara | |
| Regiune | |
| Soi | |
| Culoare | |
| Clasificare | |
| Capacitate | |
| Alcool |
Davino – Faurar Alb de Ceptura
Vinificatie varietala, parcelara, obiectivul avut in vedere fiind exprimarea tipicitatii de soi si obtinerea unor vinuri proaspete si fructuoase. Tehnologie menajata de prelucrare, plecand de la strugure si pana la vinul imbuteliat. Presarea lejera, cu tehnologie pneumatica la max. 1 bar, urmata de deburbarestabulatie la frig de 24 ore. Fermentatia alcoolica in vase de inox de 100 hl termostatate la 10-12°C, cu drojdii selectionate pentru fiecare soi in parte. Maturat in vase de inox.
36,00 lei

36,00 lei

89,00 lei

63,00 lei

60,00 lei

55,00 lei

153,00 lei

56,00 lei

153,00 lei

89,00 lei

36,00 lei

60,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!