| Greutate | 1 kg |
|---|---|
| Producator | |
| Tara | |
| Regiune | |
| Soi | |
| Culoare | |
| Clasificare | |
| Capacitate | |
| Alcool |
Davino – Faurar Alb de Ceptura
Vinificatie varietala, parcelara, obiectivul avut in vedere fiind exprimarea tipicitatii de soi si obtinerea unor vinuri proaspete si fructuoase. Tehnologie menajata de prelucrare, plecand de la strugure si pana la vinul imbuteliat. Presarea lejera, cu tehnologie pneumatica la max. 1 bar, urmata de deburbarestabulatie la frig de 24 ore. Fermentatia alcoolica in vase de inox de 100 hl termostatate la 10-12°C, cu drojdii selectionate pentru fiecare soi in parte. Maturat in vase de inox.
36,00 lei

104,00 lei

69,00 lei

101,00 lei

60,00 lei

55,00 lei

359,00 lei

89,00 lei

28,00 lei

29,00 lei

60,00 lei

51,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!