Greutate | 1 kg |
---|---|
Producator | |
Tara | |
Capacitate | |
Alcool | |
An Productie |
Armagnac 1979 Baron V. Fournier
Anul de productie este mentionat atat pe sticla cat si pe cutia din lemn.
Dupa cum bine stiti armagnac-ul este bunicul coniacului. La fel ca si coniacul este distilat din struguri. Diferenta intre cele 2 bauturi este ca in cazul armagnacului se folosesc aparatele traditionale de tip “turn” in timp ce la coniac (sau whisky) se folosesc aparate de tip “oala”. Inainte de a fi imbuteliat armagnacul este baricat in butoaie de stejar.
Armagnacul se savureaza cu inghitituri mici. Unii aleg sa puna o picatura de apa (la fel ca la single malt-uri) pentru ai deschide si mai mult aromele.
Armagnac este cel mai bine savurat alaturi de un pahar de apa, o ceasca de cafea sau cu un trabuc bun. Armagnac Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din aceasta zona fara amestecuri de alte regiuni. Bas-Armagnac este, de obicei, cea mai buna zona.
521,00 lei
Powered by Graffish
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!