Greutate | 1 kg |
---|---|
Producator | |
Tara | |
Capacitate | |
Alcool | |
An Productie |
Armagnac 1966 Baron V. Fournier
Anul de productie este mentionat atat pe sticla cat si pe cutia din lemn.
Dupa cum bine stiti armagnac-ul este bunicul coniacului. La fel ca si coniacul este distilat din struguri. Diferenta intre cele 2 bauturi este ca in cazul armagnacului se folosesc aparatele traditionale de tip „turn” in timp ce la coniac (sau whisky) se folosesc aparate de tip „oala”. Inainte de a fi imbuteliat armagnacul este baricat in butoaie de stejar.
Armagnacul se savureaza cu inghitituri mici. Unii aleg sa puna o picatura de apa (la fel ca la single malt-uri) pentru ai deschide si mai mult aromele.
Armagnac este cel mai bine savurat alaturi de un pahar de apa, o ceasca de cafea sau cu un trabuc bun. Armagnac Baron V Fournier este produs exclusiv din struguri din aceasta zona fara amestecuri de alte regiuni. Bas-Armagnac este, de obicei, cea mai buna zona.
1.273,00 lei
240,00 lei
553,00 lei
199,00 lei
459,00 lei
186,00 lei
149,00 lei
„BeiCuStil” este marca inregistrata la OSIM (Certificat de inregistrare a marcii nr.201575/18/10/2024).
Powered by Graffish
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!