Crama Liliac este o cramă situată în centrul Transilvaniei, mai exact la 14 km de Reghin. Este o cramă destul de tânăra, infiintata in 2010 dar tehnologia de ultima generație și arta oferită de oenologi recunoscuți au ajutat-o să se bucure de un succes rapid.

Strugurii sunt recoltați manual și sunt tratați cu o atenție deosebită. Procesul de vinificație se afla în mâinile unei echipe de profesioniști care acordă atenție și celui mai mic detaliu.

Crama Liliac cuprinde 52 de hectare de vită de vie în Batoș și în Lechinta. Pământul acestor două podgorii este bogat în minerale iar clima este temperat continentală iar asta contribuie din plin la dezvoltarea celor mai bogate recolte de struguri.

Soiurile de struguri cultivate sunt  roșii: Pinot Noir, Fetească Neagră, Pinot Noir, Merlot și albi: Neuburger, Chardonnay, Fetească Albă, Fetească Regală, Traminer, Mușcat Ottonel, Pinot Gris sau Sauvignon Blanc.

Crama Liliac surprinde cu vinuri intense. Pinot Noir Private Selection este un vin elegant, cu o corpolentă peste medie, este catifelat, cu un gust puternic fructat și intens. Este recomandă să serviți acest vin la o temperatura cuprinsă între 16 și 18 grade Celsius.

Liliac Titan Fetească Neagră este un vin în ediție limitată care dezvăluie un buchet aromatic pătrunzător. Acest tip de vin poate fi creat doar atunci când sunt îndeplinite anumite condiții pentru a se putea obține acest sortiment de colecție. Liliac Titan Fetească Neagră este un vin care petrece 24 de luni în baricuri de stejar românesc după care mai petrece 18 luni în sticlă. Gustul puternic este intens și are tonuri amărui de cafea. Este un vin care va va impresiona încă de la inceput.