Crama Oprisor are 252 de hectare de vită-de-vie în comuna Oprișor din județul Mehedinți.

Vinul a fost dintotdeauna o sursă de inspirație care stârnește emoție. La un pahar de vin oamenii pot lega prietenii strânse. Crama Oprișor este formată dintr-o echipa de 4 ingineri viticoli, doi oenologi și 40 de lucrători specializați în cultivarea plantatiei și în facerea vinului.

Capacitatea de fermentare este de 1.500.000 de litri anual, stocarea se face în cisterne și în 600 de butoaie din stejar pentru vinurile destinate maturării.

Imbutelierea se face doar în cramă printr-un proces semi-automat.

Crama Oprisor realizează cele mai desăvârșite vinuri din soiurile de struguri rosiii: Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Fetească Neagră, Merlot, Shiraz , Pinot Noir, Dornfelder și struguri albi precum Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio, Pinot Gris, Rhein Riesling, Tămâioasă Românească, Zinfandel.

Crama Oprisor va pune la dispoziție vinul Smerenie care este considerat de multi somelieri ca fiind cel mai bun vin din România. Este un vin profund care beneficiază de un cupaj din soiurile de struguri copți în luna august și care oferă un vin cu o culoare roșu violaceu fin. Vinul Smerenie se poate savura alături de preparate culinare din carne roșie dar și din vânat.

Crama Oprișor va mai pune la dispoziție și vinul Ispita, un produs creat de Liviu Grigorică. Acesta este un vin format din 6 vinuri distincte. Ispita este un vin roșu, sec în care echilibrul și gustul intens este cel care predomină.

Vinurile din gama Cupola Sanctis sunt imbuteliate in serii mici, fiecare eticheta reprezinta unul din cei unsprezece sfinți ortodocși ai gamei, iar cea de a 12-a sticla evoca Buna Vestire sub denumirea de Vestitor, o creatie de Ciprian Paleologu.