Crama Jidvei este situată în zona D.O.C. Târnave Jidvei. Această renumită cramă prelucrează anual peste 25 de milioane de kilograme de struguri, platațiile sale fiind autorizate de către O.N.V.P.V pentru a obține vinuri cu denumire de origine controlată. De-a lungul timpului, crama a dat dovadă de o calitate superioară în ceea ce privește vinurile sale, mărturie stând cele peste 500 de medalii obținute la diferite concursuri de profil.

Crama are în portofoliu patru crame situate la Tăuni, Blaj, Bălcaciu și Jidvei. Aceste sunt dotate începând cu anul 1999 cu unele dintre cele mai performante echipamente de producție. Capacitatea totală de stocare a acestor crame este de 35 de milioane de litri.

Plantațiile de viță de vie ale cramei Jidvei au o vârstă cuprinsă între 4 și 20 de ani, ele impresionând prin dimensiune și prin aranjarea lor. Aici parcelele sunt mari, cu rânduri lungi, acest lucru permițând ca recoltarea și lucrările de întreținere să fie făcute mecanizat. Există și o zonă terasată, cu platforme ce au o expunere sudică, ce este favorabilă pentru producerea și obținerea de struguri pentru vinuri premium și super-premium, fie că acestea sunt albe, roze sau spumante. În această zonă recoltarea se face manual, lucrările de întreținere fiind doar parțial mecanizate.

Printre gamele de vinuri reprezentative de la Crama Jidvei regăsim Mysterium, Tezaur, Owner’s Choice Ana și Maria, Tezaur, Spumantul Mărgăritar sau Vinarsul de Jidvei. Pe acestea le puteți găsi pe site-ul nostru pentru a le comanda pentru acasă. Recomandăm savurarea lor în compania persoanelor dragi și a prietenilor. Spor la cumpărături!

-7%