Crama Budureasca se află situată în mijlocul podgoriei Dealu Mare. Istoria ne arată că aceste locuri au o tradiție straveche în privința vinificației, ea datând încă de pe vremea dacilor.

Relieful acestei zone este format din dealuri și văi ce se întind de la râul Teleajen până la râul Buzău. Datorită masivului deluros poziționat spre sud, zona reprezintă un loc ideal pentru dezvoltarea plantațiilor viticole. Ca și altitudine, viile sunt întinse pe zone între 175 m și 400 m. Datorită acestor factori, vinurile roșii au dezvoltare mai favorabilă, însă nici vinurile albe nu sunt de neglijat, deoarece soiurile cultivate aici dau naștere unor vinuri albe aromate și fructate.

Crama Budureasca a luat naștere în anul 2013, întinderea acesteia desfășurându-se pe o suprafață de 2500 mp. Aceasta este una dintre cele mai mari crame din regiunea Dealu Mare.

Vinurile produse în renumita Cramă Budureasca au adus României peste 250 de premii câștigate la cele mai importante concursuri de pe mapamond. Acestea sunt recunoscute atât pe plan național cât și pe plan internațional ca fiind produse de o calitate premium. Crama dispune de utilaje de ultimă generație ce permite vinificarea strugurilor prin tehnici moderne.

Ca și soiuri, la Budureasca regăsim cultivată Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Shiraz, Tămâioasă Românească, Fetească Albă, Fetească Regală, Sauvignon Blanc., Pinot Noit, Chardonnay, Pinot Gris, Muscat Ottonel, Merlot și Busuioacă de Bohotin.

Pe site-ul nostru veți regăsi o gamă variată de vinuri ale acestei crame. Budureasca Fume, Origini sau Premium, oricare ar fi preferatul vostru, la BeiCuStil veți găsi cu siguranță sticla potrivită să o luați acasă.

-9%
75,00 lei 68,00 lei
-12%