Crama 7Arts este situata in Oltenia, Sat Breasta si se intinde pe o suprafata de 31 hectare. Aceasta a apartinut unei vechi familiii boieresti si are o vechime de peste 200 de ani. Vinurile 7Arts pastreaza si conserva specificul regiunii si al anului de productie. Specific pentru crama 7Arts sunt vinurile rosii care sunt tinute in baricuri de stejar romanesc.

Crama a fost reinventata in anul 2009 o data cu reinnoirea plantatiilor, moment in care crama a fost dotata cu echipamente de ultima generatie. Pentru producerea vinurilor sunt folosite vinuri exclusiv de pe plantatiile proprii avand un control foarte buna asupra calitatii.

Culegerea vinurilor se face manual in ladite de dimensiuni mici. Pentru desciorchinare se foloseste cea mai noua metoda care permite extragerea boabelor de struguri fara a fi zdrobite. Soiurile de struguri prezente sunt specifice regiunii viticole Dealurile Olteniei: Tamaioasa Romaneasca, Sauvignon Blanc, Feteasca Alba, Feteasca Neagra, Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon. Pentru vinurile rosii se folosesc exclusiv baricuri din stejar romanesc.

Picturile artistei Angela Szabo se pot regasi pe marea majoritatea sticlelor si reflecta continutul: expresivitate, fantezie, culoare, complexitate.