Crama 7Arts este situată în Oltenia, Sat Breasta și se întinde pe o suprafață de 31 hectare. Aceasta a aparținut unei vechi familiii boierești și are o vechime de peste 200 de ani. Vinurile 7Arts păstrează și conservă specificul regiunii și al anului de producție. Specifice pentru crama 7Arts sunt vinurile roșii care sunt ținute în baricuri de stejar românesc.

Crama a fost reinventată în anul 2009 o data cu reînnoirea plantațiilor, moment în care crama a fost dotată cu echipamente de ultimă generație. Pentru producerea vinurilor sunt folosite vinuri exclusiv de pe plantațiile proprii având un control foarte bun asupra calității.

Culegerea vinurilor se face manual în lădițe de dimensiuni mici. Pentru desciorchinare se folosește cea mai nouă metodă care permite extragerea boabelor de struguri fără a fi zdrobite. Soiurile de struguri prezente sunt specifice regiunii viticole Dealurile Olteniei: Tămâioasă Românească, Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Fetească Neagră, Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon. Pentru vinurile roșii se folosesc exclusiv baricuri din stejar românesc.

Picturile artistei Angela Szabo se pot regăsi pe marea majoritatea a sticlelor și reflectă conținutul: expresivitate, fantezie, culoare, complexitate.