MAGAZIN ONLINE DE VINURI PREMIUM SI BAUTURI ALCOOLICE FINE!
09:00 - 20:00

Top 5 Vin Rose Demidulce

Segarcea aduce pe piata un vin rose peste pragul demidulce, echilibrat de o aciditate buna. Place caracterul fresh, in asamblul sau si ramane un vin aparte in piata romaneasca. Are aceleasi arome unice, nu extrem de intense de data asta, cel putin gustativ. E mai scump anul asta, se pare ca a iesit foarte putin.

#2 Crama Hermeziu – C’est Soir Busuioaca demidulce

Culoare roz deschis, foita de ceapa
Aroma intensa, florala – petale de trandafir, pusa in evidenta si de continutul de zahar rezidual
Gust placut, intens, persistenta buna
ASOCIERE CULINARĂ: Deserturi pe bază de ciocolată fondantă, trufe, creme de ciocolată, produse de patiserie, foie gras, brânzeturi maturate aromate

Temperatura de consum: 7 – 8 °C
Pastrare si consum: se consuma ca vin tanar

#3 Domeniul Vladoi – Brizza Rose Demidulce

Sunt un rosé demidulce, vesel , jucăuș , cu arome proaspete de fructe rosii , cu gust echilibrat și racoritor . Nu sunt foarte pretentios , așa ca pot sa ma iei cu tine oriunde : pe plaja , la piscina , in club . Dar nu ma fac de ras nici in restaurant , mai ales dacă ma asociezi cu preparate fusion cu note picante .
Am o singura rugăminte , tine-ma rece !!!!

#4 Averesti Diamond Busuioaca de Averesti Demidulce

Elegant şi delicat, dominat de arome bogate de trandafir, pară proaspăt culeasă, busuioc şi mosc.
Recomandăm servirea vinului la o temperatură de 7 – 8 ˚C alaturi de aperitive, salate proaspete de sezon, avocado, cocktail de creveţi, legume la wok sau preparate la grătar.

Aromele proaspete și intense de zmeură, cireșe și căpșune, completate de senzații plăcute de flori albe și citrice coapte, transmit energie și confera vinului o personalitate “ludică”. Este ușor de băut și de înțeles, datorită gustului dulceag și suculent, echilibrat de aciditatea fructelor roșii de pădure și mandarinelor coapte. Un vin fructat, proaspăt și mineral, cu un postgust tonic și crocant, caracterizat de senzații parfumate de fructe roșii coapte.

NEWSLETTER

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!