The Iconic Estate face parte din Alexandrion Grup Romania. Pentru publicul larg, acesta mai este cunoscută ca și Halewood Romania. Aceasta face parte din compania britanică Halewood Internațional, activând în România prin 4 companii producătoare de vin.

Portofoliul cramei este format din vinuri ce sunt dezvoltate pentru diferite nișe de clienți, acestea fiind prezente atât în retail, în hypermarketuri cât și în HoReCa. Printre gamele de vinuri ale acestei crame se găsesc branduri precum Byzantium, Prahova Valley, Floarea Soarelui, Floare de Lună, Cheia, Rhea Viognier, Kronos, Hyperion sau celebrele spumante Rhein Extra.

Cramele Halewood (The Iconic Estate) au în momentul de față două crame în Dealu Mare, la Urlați și Tohani și unități de producție și sedii de lucru în Sebeș și Cernavodă. Cea mai importantă locație a lor este de departe Pensiunea Rhein & Cie din Azuga, unde clienții pot vizita pivnițele unde se produce vin spumant după metoda tradițională de peste 120 de ani.

Pe site-ul nostru BeiCuStil.ro puteți regăsi o parte din portofoliu acestei crame. Vinurile sunt deosebite, satisfăcând fiecare gust și personalitate în parte. Vi le livrăm acasă, în condiții de siguranță, pentru a vă bucura de ele alături de cei dragi. Pot însoți mese festive, cu mâncăruri alese, cât și o seară liniștită în doi. Doar voi alegeți cum să le savurați, însă oricare ar fi alegerea voastră, suntem convinși că veți rămâne surprinși de calitatea lor. Raportul calitate-preț este unul excelent, iar experiența pe care aceste vinuri o vor oferi va rămâne întipărită mult timp în sufletul vostru.

Spor la cumpărături!