În anul 2011, Mulfatlar România a lansat proiectul M1. Crama M1 Atelier  are ca obiectiv principal producția de vinuri premium dar care sunt adresate exclusiv segmentului Horeca. Este proiectul unui român pasionat de vinuri de calitatea premium dar și de calitatea super-premium.

Tehnologia de care Crama M1 Atelier dispune este ultra modernă astfel încât vinul realizat să fie unul deosebit. Capacitatea de prelucrare a acestei crame este de 250.000 de litri anual, dintre care 170.000 de litri în tancuri mici și 600 de de baricuri de stejar românesc care au o capacitate considerabilă de 300 de litri de fiecare.

Crama M1 Atelier cultiva următoarele soiuri de struguri roșii: Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Băbească Neagră, Fetească Neagră, Merlot și alb: Chardonnay, Crâmpoșie, Fetească Albă, Fetească Regală, Mușcat Ottonel, Pinot Gris, Sauvignon Blanc și Tramminer.

Crama M1 Atelier va pune la dispoziție vinul Charme De la Mer, în care își vor face simțită prezența aroma și răcoare brizei. În plus aroma de petale de trandafiri, fructe tropicale coapte și mirodenii dulci va vor încânta papilele gustative. Acest tip de vin impresionează prin prospețimea de care de dovadă dar și prin intensitatea sa.  Este un vin intens și ușor acid.

Leat 6500 Chardonnay este un vin impresionant cu o inspirație de peste 2000 de ani.  Este un vin alb, sec care are o culoare galben –aurie. Intensitatea și aroma acestui vin îl fac sa fie unul de colecție.  Leat 6500 este o colecție se soiuri de vin notorii din întreaga lume. Temperatura la care puteti să serviti acest vin este cuprinsă între 10 și 12 grade Celsius.

-5%
Stoc epuizat
39,00 lei 37,00 lei