Crama Lechburg este amplasată în cea mai frumoasă zona viticolă din Transilvania. Mai exact, este amplasată pe plaiul din Saniacob, un loc special care se regăsește la intersecția dintre orașele Bistrița, Cluj-Napoca și Târgu-Mureș. Pământul pe care este plantată vita de vie este lutoargilos cu depuneri de minerale.

Crama Lechburg cultiva urmatoarele soiuri de struguri roșii: Pinot Noir, Fetească Neagră și albi: Gewurztraminer, Chardonnay, Fetească Regală, Muscat Golden, Pinot Gris, Riesling de Rin, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel.

Crama Lechburg investește în agricultură BIO, pentru asta păstrează vegetația în cea mai bună formă a sa și monitorizează permanent calitatea terenurilor. Angajații cramei știu că agricultura bio este cea care produce struguri de cea mai înalta calitate și care la rândul lor produc un vin deosebit.

Crama Lechburg pune la dispoziția tuturor cunoscătorilor vinul Gewurztraminer. Un produs cu o culoare galben cu reflexe aurii. Mirosul vinului este de scorțișoară, trandafir, cuișoare, coajă de portocală. Gewurztraminer este un vin corpolent care are un gust extrem de plăcut și care este plin de mirodenii.  Se face instant remarcat prin aroma puternică de care da dovadă. Este un vin care se asociază perfect cu peștele, crustacee, cu mâncarea din bucătăria asiatică, cu brânzeturile de capra , pui cu curry sau cu ștrudel cu mere. Temperatura la care puteti servi acest vin este cuprinsă între 10 și 12 grade Celsius.