Domeniile Urlați este o cramă situată în Podgoria Dealu Mare. Cu toții știm că în această podgorie se regăsește cea mai mare densitate de centre de vinificație din țara noastră. Fiecare cramă în parte are specificul ei, lăudându-se cu vinuri de soi, calitative.

Și Domeniile Urlați este una dintre aceste crame, cel mai cunoscut produs al său fiind Pelinul de Urlați. În anul 2007, compania Domeniile Dealu Mare Urlați se hotărăște să investească în viile cu istorie de peste 500 de ani, pentru a duce tradiția mai departe. Astfel, cu o investiție de 4 milioane de Euro, aceasta replantează mare parte dintre vii și aduce în cramă tehnologie de ultimă generație.

Crama are în folosință 110 hectare de viță de vie, ce sunt împărțite între Urlați și Ceptura. Dintre acestea, pe 35 de hectare s-a făcut replantare. Soiurile ce se regăsesc aici sunt Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Muscat Ottonel, Riesling, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră.

Domeniile Urlați și-au canalizat eforturile în producerea de vinuri premium. Le-a și ieșit, mărturie stând numeroasele aprecieri primite la concursuri naționale și internaționale de renume.

Deși și-au împărțit portofoliul între canalele de Retail și Horeca, cei de Crama Domeniile Urlați nu au făcut rabat la calitate. În fiecare sticlă ce iese pe poarta acestei crame se regăsește o calitate superioară a produsului.

Gamele de vinuri pentru Horeca sunt ZZPelin, Trei Pești, Paganus, Incantation și Saac. În completarea acestora vin gamele pentru Retail La Origine, Domeniile Urlați, Romanian Wine și Casa Domnească.

Fiecare dintre acestea au caracterul lor aparte. Vă lăsăm să le descoperiți pe site-ul nostru, alegându-vă preferatul. Oricare ar fi acesta, suntem convinși că vă va surprinde plăcut.