Crama Histria este situată pe colinele Dobrogei, viticultura având aici o istorie de peste 2000 de ani. Game reprezentative: Nikolaos, Ammos și Mirachi. Deși plantația actuală este din 1977, crama a fost înființată în anul 2005, de către un iubitor și împătimit al vinurilor și al istoriei, Paul Fulea.

Poziționată în Tulcea, județul Constanța, suprafața viticolă a acestei crame se întinde pe o suprafață de 155 de hectare. Anual, pe poarta cramei ies aproximativ 45.000 de litri de vin îmbuteliat, ce încântă papilele gustative ale clienților deja fideli.

Soiurile de struguri cultivate aici sunt Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Pinot Noir, Merlot și Chardonnay. Strugurii sunt culeși manual, în lădițe de mici dimensiuni, ei fiind apoi transportați în cramă unde are loc un proces riguros de selecție. Doar cele mai bune boabe trec testul și ajung să facă parte din aceste minunate vinuri realizate la Crama Histria.

Vă invităm să faceți cunoștință cu aceste vinuri pe site-ul nostru Bei Cu Stil și să le degustați pe fiecare în parte. Fiecare vin are particularitatea sa, oenologul acestei crame punând suflet în realizarea fiecăruia în parte. Le recomandăm cu mare drag, pentru a vă însoți alături de preparatele delicioase pe care le veți pune pe masă.

Cu siguranță prietenii voștri le vor aprecia și vor rămâne cu adevărat impresionați de vinurile minunate realizate la Crama Histria. Nu mai stați pe gânduri și comandați-le chiar azi, pentru a vă delecta cu ele alături de familie, prieteni și cei dragi. Spor la cumpărături!