Greutate | 1 kg |
---|---|
Producator | |
Tara | |
Regiune | |
Soi | |
Culoare | |
Clasificare | |
Capacitate | |
Alcool |
Strugurii au fost culesi la maturitate deplina. mustul obtinut a avut o perioada de macerare pe pielita de 8 ore, iar fermentarea a fost facuta 90% in rezervoare de inox si 10% in butoaie de lemn.
Perioada intreaga de maturare pe drojdie este de 7 luni doar in rezervoare de inox.
Miros de flori albe si fructe proaspete cu o nuanta usoara de vanilie datorata vinificatiei in lemn. Gust lung si complex, in care mineralitatea ridicata scoate in evidenta gustul de salvie si miere de salcam care e atipic acestei zone.
Asocieri culinare: peste, paste, carne de pasare, rata, pui, curcan.
46,00 lei
80,00 lei
27,00 lei
42,00 lei
47,00 lei
49,00 lei
36,00 lei
53,00 lei
45,00 lei
52,00 lei
42,00 lei
222,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!