Greutate | 1 kg |
---|---|
Producator | |
Tara | |
Regiune | |
Soi | |
Culoare | |
Clasificare | |
Capacitate | |
Alcool |
Se produce numai in anii favorabili prin vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici
de inox la 22-26˚C Cabernet Sauvignon-timp de 20 zile, Merlot–17 zile, Feteasca Neagra-15 zile. Fermentatie malolactia desavârsita imediat dupa cea alcoolica. Maturare in baricuri 100% noi de stejar românesc timp de 12 luni, cu batonaj pe depozit de drojdii fine. In cupaj concura cele mai valoroase butoaie rezultate in urma selectiei pozitive, procentele de participare ale fiecarui soi stabilindu-se dupa 1-2 luni de tatonare prin microprobe. Învechire la sticla minim 24 luni.
385,00 lei
Stoc epuizat
43,00 lei 39,00 lei
70,00 lei
27,00 lei
157,00 lei
87,00 lei
43,00 lei 39,00 lei
87,00 lei
87,00 lei
53,00 lei
55,00 lei
97,00 lei
Inscrie-te la Newsletter pentru a primi informatii despre cele mai noi produse si ofertele noastre!